Joke Stipsen

Joke Stipsen

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Jokuh van Jokuhgoesraw.nl. Jaja een rawfoodie in hart en nieren! Trainer, coach en rawfood chef.!
Begonnen in de macrobiotiek, overgestapt via een vegetarische lifestyle naar Rawfood. Waarom ik dit deed? Op een bepaald moment in mijn leven kreeg ik de vermoeidheid niet meer uit mijn lijf. Ken je dat, elke ochtend energieloos wakker worden en naar je werk gaan. Weinig plezier en creativiteit ver te zoeken? Je afvragen wat je verkeerd deed ondanks je gezonde eten?

En dan op het juiste moment kwam Yogi Mo (www.de3eruimte.nl) me helpen. Hij adviseerde me om eens wat smoothies te nemen in de ochtend en gaf me een blik kant en klare smoothiemix die hij bij Unlimited Health had gehaald. Dit was het begin van een nieuwe weg. Een weg van energie, plezier en een toenemende creativiteit. De weg van je weer levend voelen! Van smoothies in de ochtend tot het ontdekken van Rawfood. Ik ontdekte dat Rawfood niet bestond uit wortels knauwen en sla eten, maar dat je culinaire hoogstandjes kunt maken met de juiste ingrediënten.

Mijn passie is het delen van de kennis die ik opdeed en de invloed die het toepassen ervan op mijn leven heeft, met anderen, vandaar mijn blog (www.jokuhgoesraw.nl). Ik geef workshops waarin ik mensen de basis bijbreng, het waarom en het hoe, waarna ik ze motiveer om Rawfood te integreren in hun leven. Een lifestyle die het leven definitief verandert ten goede. Geen producten meer eten die op voedsel lijken, maar echt voedsel eten waar je lichaam naar snakt en veel van dat voedsel is te verkrijgen in mijn favoriete winkel Unlimited Health. Ben je er wel eens geweest? Je wordt er blij van. 🙂