Detox Foot Pads

Detox Foot Pads

Hoi! Mijn naam is Emanuelle. In het nachtleven ben ik DJ en overdag  houd ik mij voornamelijk bezig natuurgeneeskunde, gezonde voeding en een wereld in harmonie en glorie. Ik werk twee dagen per week bij Unlimited Health in de winkel en ik ben heel blij dat mijn interesses prachtig in de essentie van Unlimited Health bij elkaar komen.

Vanaf deze maand zal ik elke maand een artikel schrijven over producten in de winkel, grappige feitjes en hoe je de producten het beste kan gebruiken. Alles vanuit eigen oogpunt, dus lees mee voor mijn ervaring en meer!

Voor de aftrap van de serie heb ik gekozen voor de Detox Foot Pads van Global Healing Center. Naast dat Global Healing Center esthetisch een sterke huisstijl heeft, ben ik erg onder de indruk van de kracht van de producten.

Op de verpakking van de Detox Foot Pads wordt wel beschreven wat de pads kunnen bewerkstelligen, namelijk: het lichaam natuurlijk ontgiften van chemicaliën, toxines en toxische metalen. Er staat echter niet op de verpakking welke bijzondere ingrediënten hier aan bijdragen.

Ik heb ze zelf drie keer eerder gebruikt en heb ze de laatste keer bewust getest als 5-daagse kuur. Er zitten 5 x 2 pads in om vijf dagen te kunnen ontgiften. Ik vind het een super krachtig product en een ook nog eens een hele voordelige prijs-kwaliteit verhouding!

Nu is de vraag; wat zit er in de Detox Foot Pads?

Een kleine bijsluiter is bijgevoegd bij het product en de ingrediënten heb ik even op een rij gezet. Na jaren onderzoek in Japan heeft Global Healing Center een samenstelling gemaakt van bamboe extracten, kruiden en edelstenen die optimaal samenwerken om giftige stoffen af te voeren door de reflexologie-zones onder de voeten te stimuleren.

 • Zeoliet  (Zeoliet, een mineraal dat bekend staat om het effectief afvoeren van zware metalen in het lichaam en de vermindering van snelheid van het oxideren van cellen.)
 • Sporopollenine (Wordt gevonden in sporen en de buitenkant van granen en pollen. Het werkt als een bindmiddel voor pesticides, toxische metalen.)
 • Biologisch Hout Azijn (Support bloedcirculatie en produceert een osmotisch effect dat de transport van toxines voorbij cell membranen verbetert.)
  Biologisch Bamboe Azijn (Helpt om ongewenste afvalstoffen los te laten.)
 • Biologisch Agaricus Blazei Murril (Een krachtige paddestoel uit Brazilie, voor een goede gezondheid.)
 • Toermalijn (Edelsteen die negatieve ionen en onzichtbare lichtstralen afgeeft om stress te verlichten en alertheid te vergroten.)
 • Amethyst (Edelsteen die negatieve ionen afgeeft: geeft een schone en verlichte energie op het zenuwstelsel voor een verhelderend en stabiel gevoel.)
 • Dextrine (Werkt als een bindmiddel.)
 • Biologisch Loquat blad (Japanse (wol)mispel of neffel is een kruid dat over vele waardevolle zuren en vitamines beschikt. Zorgt ervoor dat de toxines in de Pads blijven hangen.)
 • Biologische Doku-dami, Houttuynia cordata. (Grappig feitje: de wetenschappelijke naam Houttuynia, is verzonnen door een Nederlandse arts en cordata betekent: hart-vormig in het Latijn.)

Wat een bijzondere verzameling aan natuurlijke krachten! Ik houd ontzettend van edelstenen, maar zoals zij in de Foot Pads worden gebruikt heb ik nog nooit gezien! Aan de ingrediënten kun je zien dat Global Healing Center zorgvuldig heeft gezocht naar de juiste formule.

De Detox Pads gebaseerd op reflexologie werken in op 60 acupunctuur punten op de onderkant van de voet om de ontgifting te stimuleren. Je brengt de pads aan op beide voeten voor je gaat slapen. Ze werken dus zo’n acht uur lang tijdens je slaap om de toxische stoffen af te voeren. Ik raad ook aan om het er zo lang mogelijk (acht uur) op te laten zitten. In de ochtend neem je de pads van je voeten en kun je na dag 1 al verschillen ervaren!

Tijdens de werkuren van de pads kunnen je voeten wat tintelen, dat had ik tenminste. Ik vond het een aangenaam gevoel en het liet mij weten dat de bestanddelen ook echt aan het werk waren. Ik werd opgewekt wakker en met meer energie. Na de vijf-daagse kuur voelde mijn lichaam heel rein, licht en mijn energie was hoog en zuiver. Ik zag ook een duidelijk rustgevend effect op mijn huid! Super uitkomsten en dat allemaal tijdens je slaap!

De pads zijn zwart en vochtig bij het verwijderen van de pads in de ochtend. Hoe komt dat en hoe werken de bestanddelen?

Detox Foot Pads zijn speciaal gemaakt om de toxines af te voeren. De zool van de voet is waar veel van de zenuwen in het lichaam eindigen en zo is het de ideale locatie om de toxines, chemicaliën en giftige metalen af te voeren. Deze substanties kunnen losgelaten worden door zweet en dit zie je terug aan de zwarte kleur van de gebruikte Foot Pads. Hoe vaker je de Foot Pads gebruikt, hoe minder zwart ze zullen worden. Je kunt ze op verschillende punten plaatsen op de voet, maar als je nieuwsgierig bent naar het verloop kun je ook kiezen voor dezelfde plek en kijken of je na vijf dagen minder zwarte pads als uitkomst krijgt. De ingrediënten in de Detox Pads smelten niet door lichaamswarmte, het is puur het loslaten van de toxines door jouw zweet dat de zwarte kleur en vochtigheid veroorzaakt.

We staan iedere dag bloot aan vele gifstoffen, chemicaliën en zware metalen. Dat maakt het geen overbodige luxe is om jezelf of een vriend, vriendin of familielid te trakteren op een detox eens in de zoveel tijd! Het is zeker de moeite waard om zelf eens te ervaren wat de krachtige Detox Foot Pads kunnen doen. Clean it all out and start to shine even more!
Tot volgende maand!

Liefs,

Emanuelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *