Product Review Baby Wasmiddel Planet Pure

Product Review Baby Wasmiddel Planet Pure

Afgelopen oktober ben ik trotse moeder geworden van mijn eerste kindje. Dat brengt een hoop veranderingen met zich mee.

Omdat een babyhuidje nog erg teer en gevoelig is vond ik het belangrijk wasmiddel te gebruiken zonder schadelijke stoffen. Hier heb ik immers ook de rest op uitgezocht: billendoekjes, luiers, shampoo etc. En als je daar bewust voor kiest is wasmiddel minstens zo belangrijk. De kleding draagt hij de gehele dag op zijn huid.

Wasmiddel

Van Unlimited Health mocht ik Biologisch baby wasmiddel van Planet Pure proberen. Dit wasmiddel bevat slechts drie ingrediënten, wow dat had ik nog niet eerder gezien! Zou dat echt kunnen? En zou het ook echt haar werk doen? Ik zal je eerlijk zeggen dat ik daar een beetje sceptisch over was maar ik kan hier inmiddels (na 4 maanden) volmondig JA opzeggen.

Wat heel belangrijk is: schud het wasmiddel voor gebruik licht en pas de dosering aan op basis van de mate van de vlekken. Dus voor vieze poepvlekken heb je wat meer nodig net zoals bij ander wasmiddel.

Wat ook opvallend is, is dat er een houdbaarheidsdatum op het wasmiddel staat iets dat ik niet eerder had gezien. Dit bevestigt ook dat er geen rotzooi in zit. Bij andere merken heb ik dit niet eerder gezien.

Kort samengevat:

  • Wasmiddel met een frisse geur
  • Geen heftige parfum lucht
  • Slechts 3 ingrediënten
  • Geen rotzooi toegevoegd als GMO’s en allergenen.

En ja tuurlijk doe ik onze kleding ook af en toe bij de was als er nog ruimte is in de trommel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *